rosu67cristian( o sa-mi permit s-o citez putin pe Eufrodita) si si am sa te intreb: te crezi amuzant ? nu prea esti sa stii ...si daca nu aveai nimik mai bun de spus mai bine taceai .E asa usor sa rizi de ce-i doare pe altii ,cred ca defapt asta e cel mai usor lucru de facut ...si observ ca tu o faci cu succes ,ma intreb de unde atata "rautate "(spun rautate intr-un sens foarte blind al cuvintului ,momentan nu-mi vine altul in minte ),oricum sper ca macar asta sa-ti aduca ceva satisfactii daca tot e sa fii rautacios macar fa-o cu succes ...

(nu ma indoiesc ca ai ratat vreodata asta ). Cei drept exista si oameni mai putini norocosi pe pamintul asta ,care n-au avut norocul unora ,de o medicatie de exceptie ,si care acum binenteles se lupta cu efectele adverse ale medicamentelor ,sincer eu sunt probabil una din acele multe persoane care au parte de asta ...dar ce sa-i faci cineva trebuie s-o faca si pe asta...asa ca daca vrei sa fii rautacios fii ,daca asta te face pe tine fericit ,pai asta e ... indefinitiv cine suntem noi sa-ti interzicem asta ...