UNOPA

Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA
It is currently 07 Sep 2010, 16:23

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 676 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Next
Author Message
 Post subject: Re: Spitalul de nebuni
PostPosted: 14 Jul 2010, 16:06 
Forumist sef
Forumist sef

Am recitit conversatia de la topicul "..." (topicul 3 puncte) ... ce vremuri icon_cheers

Eu aveam bagajele pt Italia pregatite ... si acum, dupa un an, sunt tot in Romanica, singura, cu un copil :roll:
Florin avea 2 pozitive, 1 negativa, o blonda, o bruneta ... si acum a ajuns la gonflabile vorbitoare :sad:

Profile  

PostPosted: 14 Jul 2010, 16:43 
Star
Star

Lumea din jurul nostru era aceeasi ca si acum. Poate doar mintea noastra o deforma.

Profile E-mail  

PostPosted: 16 Jul 2010, 10:37 
Star
Star

Am cunoscut la Paris o fata asiatica, 31ani hiv+, tinem legatura pe mess. Ce caracter diferit are.

Profile E-mail  

PostPosted: 18 Jul 2010, 17:33 
Star
Star

Fata asta este o buna amica, m-a ajutat sa vad ca mai exista si altfel de oameni. Sper sa aibe si ea intr-o zi ce isi doreste.

Profile E-mail  

PostPosted: 20 Jul 2010, 00:15 
Star
Star

Cum va ziceam intr-o buna zi omu cu laptopu' in brate in varful canapelei, io la teveu.....

Ii suna telefonu', lasa laptopul si pleaca pe terasa ca sa fumege si o tigara in timp ce se conversa la telefon. Io n-am de lucru si las filmul la care tocmai ma holbam si zdup la laptop.

Ce sa vezi!!! Omu' meu al cuminte se conversa cu una "Zoe25". Sa vezi acolo dialog sinuos si secsos, ba ca ne intalnim ba ca nu sa mai asteptam ca ne stim doar de o luna, ba ca arati bine in poze....

Drace!!! Fir-ai tu al dracu al dracului drace! Si io care bagam mana in foc pentru musiu! Musiu ce face se conversationeaza cu "Zoe25" pe mess! La doi pasi de mine!!!! Ce tupeu fraticule!!

La primul impuls dau sa-i sar la gat.

Nooo! Nu este bine! Imi zic io diabolica in gand. Stai ca ti-o coc asa cum scrie la carte.

barbat la pcMa apuc a doua zi de la munca si-mi fac adresa cu numele "LaFleur", il buzzui pe om cand vad ca este pe mess si intru intr-o adanca conversatiune cu el. Ma dau juna, singura, sedusa si abandonata de un mitocan de mascul care nu stie ce este fidelitatea si suferinta femeii parasite.

El,omul meu cel galant, ma incurajeaza cu vorbe dulci (da' dulci rau de-mi crescuse glicemia si incepusem sa dau in diabet nu alta). Ma ispitea de toate cele, inclusiv de unde-i stiu adresa. I-am bagat pastila cu "de la o prietena, dar nu pot sa-ti zic cine".

Eeee si uite-asa ma conversai cu el saptamani in sir, trecuram la spovedanii reciproce, aflai ca e burlac, ca-si doreste o relatie serioasa si bazata pe incredere, ca inca nu si-a gasit sufletul pereche....(aici as pune un emoticon cantand la vioara dar n-am).

Fierbeam domne! Fierbeam! Imi venea sa-l pocnesc cu satarul si sa-l bag la valiza sa-l ingrop printr-o padure pe unde a intarcat mutu iapa (sau o fi capra?hmmm! tot aia e). Cand intra pe usa de la servici si ma pupa imi venea sa-i bag un pumn in nas ca la o partida de box. Ma apuca furiile cand imi zicea puiule si iubito... Ce sa mai! Fierbeam mai tare ca Vezuviul dar nu venise vremea eruptiei si nu stabilisem inca unde o sa fie epicentrul. Ma gandeam cat de dulce si satisfacatoare va fi razbunarea... Diabolic, nu?femeie la pc

Sa vedeti ce spirit poetic se rasculase in omu meu! Ce poezii imi scria! Ce comparatii poetice imi facea! Ba ca-s trandafir scaldat in roua, ba bibelou de portelan din dinastia Ming (emoticon ce se tavaleste de ras), ba floare-de-colt... Si io ma gandeam furibunda ce-o sa pateasca 'mnealui cand o afla ca-s planta de aia carnivora....

Eeee si uite asa trecura 2 luni. Veni ziua "z". Ii propusei sa ne vedem dar sa aleaga el locul si aleg eu data. Boon! Alege domnu' locul si trantesc si io data 8 iulie! Ziua aniversarii noastre.

Am fost rea, nu?

La inceput eschive. O fi, o pati...eu: nu si nu. Ca m-a mintit, ca este ca toti barbatii... Pana la urma cedeaza. Semn de recunoastere un buchet baban de trandafiri rosii de Columbia (preferatii mei!indraznea sa-i ofere alteia!!!!)

Acum stai sa vezi. Cum sa-mi spuna ca va pleca de acasa tocmai atunci. Vine martafoiu acasa in ziua cu pricina cu o fata lunga ...da' lunga rau, si incepe puiule, imi pare rau dar trebuie sa plec asta seara in orasul "X", am un contract important de semnat, bla, bla, bla. Eu ma fac suparata rau si chiar eram! Individu din fata mea se intalnea cu alta (asa credea el) si io nebuna eram geloasa pe...mine. Mii de draci!

Ma abtin din rasputeri, ii fac bagajele si il pup calma la plecare.

Cum iese pe usa, zbang la imbracat! Coafata eram, ca doar era aniversarea noastra si urma sa iesim sa luam cina. Ma imbrac sexi si rea, sar in masina si plec in tromba spre orasul "X" lasand copchilasii cu bona.

Aveam de mers cam o ora si intalnirea era peste trei ore. Aveam timp berechet, chiar sa-mi refac si machiajul.

In fine am condus nervoasa si intepata, bodoganind de toate cele si cu ganduri criminale...

Am ajuns. Intalnirea avea loc la restaurantul hotelului "Y". Ma uit pe geam, martafoiul la o masa cu ditai buchetul de trandafiri. Astept. Il las sa fiarba. De cate ori intra o fomee vrabioiul dadea semne de foiala si se uita la ea... Io ma hizleam si ranjeam satisfacuta ca si-a luat teapa.

Pana la urma mi se face mila de bietul amarat si intru... Merg drept spre el zambind cu gura pana la urechi... El stana de piatra cu ochii cat sarmaua... Se ridica in intampinarea mea si nu credea ce vede... Dadu-se in balbaiala nu alta. Era mut si nu putea sa-si gaseasca cuvintele. Io ma asez pe scaun si-i arunc priviri galese si clipesc din gene. Ma prezint cu glas insinuat: LaFleur!

Profile E-mail  

PostPosted: 27 Jul 2010, 07:38 
Star
Star

mai florine,

ai si intentii homo? despre cine este vorba in poveste? cine este tipa?

Profile E-mail  

PostPosted: 27 Jul 2010, 12:15 
Star
Star

:lol: Lume noua. Salut Cristi.
Ce homo bre? Da ce am zis eu ca nu mai imi plac femeile? Poate nu mai imi plac vanzarile, ci inchirierile :D
Poti avea casa farmacie, si partea de bucatarie rezolvata cu 300 lei lunar. Mai pot fi si altfel de inchirieri. Sa zicem total 1000 lei lunar.
La vanzare te costa mai mult si nu beneficiezi de cele mai bune conditii ca mai sus ;)
Deci, asa cum femeile cred ca ce au ele de vanzare nu mai are nimeni, eu la randul meu nu doresc sa cumpar ci sa inchiriez :lol:

;) ;) ;)

Profile E-mail  

PostPosted: 27 Jul 2010, 22:50 
Star
Star

da foarte tare, nu atat intamplarea cat modul in care e povestita..

insa am o obiectie: eruptiile n-au epicentru, doar cutremurele :D

Profile E-mail  

PostPosted: 27 Jul 2010, 23:46 
Star
Star

Da Xyron ai dreptate. Cristi, tipa din poveste este asa zisa prietena a lui Xyron, ca el vrajeste toate fetele pe mess :D. A gresit si el o data dar nu se va mai repeta :lol:

Un cuplu celebra 50 de ani de casnicie.
Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter de hotaraste sa realizeze un interviu.
- Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
- Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere.
Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre.
La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut amandoi.
Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm:
- Prima data.
Magarul s-a ridicat si am continuat drumul.
Dupa un timp, s-a impiedicat din nou.
Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala:
- A doua oara.
Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat si a treia oara.
Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap.
Am facut criza de isterie.
I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal si ca trebuie sa consulte un psihiatru.
Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm:
- Prima data.
A fost prima si ultima data cand ne-am certat...

Profile E-mail  

PostPosted: 28 Jul 2010, 01:19 
Star
Star

Si daca tot nu sunteti convinsi cum sta treaba, poftim (spusa de o fata de 25 de ani din Ploiesti pe mess):
Parerea mea este ca voi barbatii nu va mai casatoriti din cauza ca femeile in ziua de azi au ajuns sa se intretina singure, deci femeile nu mai au nevoie de barbati doar poate pt o singura folosire.

Profile E-mail  

PostPosted: 29 Jul 2010, 01:03 
Star
Star

florin, nush de ce da am impresia ca te repeti cu bancul ala :D
cat despre replica tipei din ploiesti, ti-a zis-o... de fapt, ne-a zis-o :lol: doar na, e prahoveanca de-a mea, o duce capu' :D :-P

Profile E-mail  

PostPosted: 29 Jul 2010, 19:41 
Star
Star

Beah, cui ii mai pasa Xyron :D
Alta tot de 25 de ani din Dambovita a zis cu totul altceva, ma intalnesc cu ea sambata, si tot sambata ma mai intalnesc cu o olteanca de 27 de ani, misto tipa.
Si da, cui ii mai arde de casatorie in ziua de azi.

Cum mai stai cu baschetul, mai poti? :D

Profile E-mail  

PostPosted: 29 Jul 2010, 23:15 
Star
Star

mai sa stii ca de la o vreme mi-am cam iesit din mana.. ratez mult.. si de pe partea stanga, de unde aruncam chiar bine.. dar ma pun eu pe lucru si schimb problema :D

Profile E-mail  

PostPosted: 30 Jul 2010, 01:01 
Star
Star

Sportul intotdeauna este un lucru bun. Munca nu e buna :D

Profile E-mail  

PostPosted: 12 Aug 2010, 19:17 
Star
Star

Banc tembel:

Ursul si marmota din reclamele Milka faceau caca in padure unul langa celalalt. Si stand ei asa, ursul o intreaba pe marmota:
– Auzi, pe tine nu te deranjeaza daca ti se lipeste caca de blanita?
– Nicidecum, raspunse marmota.
Si ursul lua marmota si se sterse la cur cu ea …

In caz de al III-lea razboi mondial femeile ar primi pusti iar barbatii pustoaice !

Daca nu sunt la coada la paine cautati`ma la oua !

Profile E-mail  

PostPosted: 13 Aug 2010, 20:48 
Star
Star

Aveam si eu un prieten pe forumul asta. Al dracului sa lepadat de mine. Asta e Iuda. :lol:

Profile E-mail  

PostPosted: 16 Aug 2010, 08:01 
Star
Star

la mine te referi florine? Iuda?

iar cu privire la tipa din prahova, exista o vorba, stii ce inseamna PH sau de unde vine prescurtarea?

iti spun eu, Prost Hotarat(PH), deci o alta proasta hotarata sa se satisfaca singura si sa ajunga plina de culoare maro la sectia ginecologie cu te miri ce obiecte infipte inauntru, una a ajuns la municipal cu polonicul, alta cu becul de la veioza, alta cu un salamior, si tot asa

Profile E-mail  

PostPosted: 16 Aug 2010, 10:19 
Star
Star

La Xyron ma refeream Cristi.
In ce priveste fetele, greseala mea a fost ca vroiam sa fie sero +. Asta a insemnat limitare plus cunoastere prin intermediul internetului.
Acum este cu totul altfel si mult mai bine. Am o menajera sexy de 27 de ani. Face curat, gateste, calca camasi. Ma ajuta si gratis daca nu am bani, dar am si e multumita si ea. Ma insoteste daca trebuie sa merg undeva cu pereche, iar "perechea" mea face figuri.
Am o prietena de 26 de ani care nu este din bucuresti si una de 30 din bucuresti.
Pana la urma o sa trebuiasca sa-mi asez si eu viata intr-un fel, dar nu mai vreau sero+.

In rest toate bune si frumoase, si sa fiu eu primul peste tot ;)

Profile E-mail  

PostPosted: 16 Aug 2010, 22:38 
Star
Star

ok, mi-a venit inima la loc, tradare tradare dar sa stiu si eu, era o vorba.

cat despre femei, si dracu a renuntat sa le mai inteleaga, deci cine suntem noi sa incercam sa le intelegem cand nici ele nu se inteleg, asta se intampla cand exista doar un biet neuron si ala se plictiseste de singuratate. :lol:

Profile E-mail  

PostPosted: 16 Aug 2010, 23:20 
Star
Star

Daca te referi la Roxana ai dreptate :lol:
Singura spune ca nu poate iubi un barbat si ca nici nu se mai ...
Pai cine dracu o mai vrea. Si mai are si un copil.
Roxana tu singura iti faci rau.

Profile E-mail  

PostPosted: 19 Aug 2010, 00:04 
Forumist sef
Forumist sef

Si bine'nteles ... ca de obicei intreci masura ...

Sunt absolut sigura ca tu o sa ai o soarta mai buna ... o nevasta care sa te iubeasca si sa te respecte, o familie fericita, copii frumosi si destepti ... si chiar te invidiez pentru asta ;)

De ce te framanti tu asa de mult de sorta mea si a copilului meu eusa_eh eu cu siguranta ca o sa ajung singura, nefericita, cu un copil prost si urat ... deci bucura-te de tine, lasa-ma pe mine in durerea mea :sad:

Profile  

PostPosted: 19 Aug 2010, 08:40 
Star
Star

Roxana, se vor aseza toate si pentru tine, important este sa nu iti mai faci tu singura rau.
Iar eu deja m-am obisnuit asa. Stau singur, nu sunt deranjat, pot gandi pot munci pot progresa. Ce am nevoie exista telefon.
Nu ma mai intereseaza o sotie, am ajuns la concluzia ca femeile strica tot. Am menajera si o prietena la distanta.
Tu pentru mine esti o veche amica de pe forum la care tin si sper sa-ti pui ordine in viata.

Profile E-mail  

PostPosted: 20 Aug 2010, 13:04 
Forumist sef
Forumist sef

florin32a wrote:
important este sa nu iti mai faci tu singura rau

Nu exista rau pur si bine pur .... poate in tot raul asta pe care mi-l fac exista si o parte buna ... bine'nteles ca nimanui nu-i place sa fie fara partener dar cum ai zis si tu ... am mai mult timp pentru mine, pot sa-mi cresc linistita copilul s.a.m.d.

Profile  

PostPosted: 20 Aug 2010, 16:28 
Star
Star

E bine ca ai gasit partea buna. Deci cum ramane cu ce i-ai promis lui Cristi?

Profile E-mail  

PostPosted: 20 Aug 2010, 19:51 
Forumist sef
Forumist sef

Ai inteles gresit ... eu i-am spus lui Cristi ca pentru ce isi doreste el nu e neaparat nevoie de o femeie .... de exemplu, din solidaritate, ca prieten bun ce-i esti, poti sa-l ajuti tu thebirdman

Daca tu asa vrei sa ne conversam pe forum ... dorinta iti va fi indeplinita puke dragul meu

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 676 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]