UNOPA

Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA
It is currently 07 Sep 2010, 16:25

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 
Author Message
 Post subject: Relatie serioasa !!
PostPosted: 24 Jan 2007, 12:00 
Member
Member

Gay tanar, sero+, 25 ani, 176 cm, 69 kg, saten, ochi caprui, atletic, dragut, stabilit in Bucuresti, caut prieten pentru relatie, ofer si cer discretie.

Profile E-mail  

Post subject: salut
PostPosted: 25 Jan 2007, 00:04 

Salut,
In primul rand as vrea sa iti urez bun venit pe forum.Si as vrea sa te felicit curajul tau de a posta un asfel de anunt.Bag mana in foc ca au intrat mai multe pers gay si sero+ dar nici una nu a avut curaj sa de un anunt.Felicitari.
Sper sa iti gasesti pe cineva pe placul tau.
Te respect ca om si sa stii stii ca te admir foarte mult pentru curajul tau.Sper sa mai vorbim.

Cu stima LUKI wave wave wave

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 08 Feb 2007, 15:40 
Forumist sef
Forumist sef

Bravo!Stima si admiratia mea..curaj intradevar mult curaj;) si uite asa o lectie in plus!Ce sa iti zic sa ai parte de noroc sa iti gasesti partenerul pe care il meriti ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09 Feb 2007, 14:07 
Star
Star

Eu nu ma prind dc admirati curajul la baiatul asta (scuze Gay dar chiar nu inteleg)...
Este dreptul lui sa isi caute un partener...

Tomorrow is mystery. Today is a gift. Eleanor Roosvelt

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 26 Feb 2007, 11:44 
Star
Star

eu una nu sunt impotriva celor care au alta orientare sexuala...pe bune...si chiar il apreciez ptr ca a fost f sincer ;) uite inca odata cum ne demonstreaza ca se accept asa cum sunt...asta ar trebui sa facem si unii dintre noi care inca nu s-au impacat cu gandul de sero+ ;)

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 27 Feb 2007, 04:56 
Star
Star

VERO,
MA UIMESTI DIN CE IN CE MAI TARE, TU CHIAR POSTEZI ASA PESTE TOT?

AICI ESTE UN LINK DEDICAT LGBT, CE SA INTELEG? NU TI-AI DEFINIT ORIENTAREA?

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 27 Feb 2007, 18:58 
Star
Star

hmmm...pai sa ma gandesc un pic(5 min.)
curioasa iar si iar"ce inseamna ,mai clar,LGBT? :lol:

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 27 Feb 2007, 19:00 
Star
Star

eu una ma refeream ca omul s-a acceptat asa cum e,gay si sero+...iar unii dintre noi inca nu accepta ca sunt sero+...e deja prostie :lol:
EU ma accept asa cum sunt ! :twisted:

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 27 Feb 2007, 21:46 

Bravo veronika,
E un pas inainte.Conteaza foarte mult cum te acomodezi cu ideea de a fi sero+ sau gay sau rrom.Oricum cat ai vrea nu poti schimba nimik si e bine ca intr-un final sa ne acceptam asa cum suntem.

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 28 Feb 2007, 18:33 
Star
Star

L - lesbian
G - gay
B - bisexual
T - transsexual, transgender, travestiti
Q - Queer
I - intersexual

De curand au inceput sa se adauge si initialele Q si I ...

Si daca vrei mai multe informatii poti citi postul lui Danielle...

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 28 Feb 2007, 20:23 
Star
Star

da luki...primul pas inainte sa am implic in orice are lagatura cu hiv-sida(asociatie,campanii etc)primul pas pe care l-am facut a fost sa-mi accept statutul de sero+!si pe iurma dupa ce m-am informat si m-am acceptat pe mine insumi am luat hotararea de a nu sta degeaba si a merge doar la spital smai iau medicamentatia si sa ma implic in tot..si uite ca azi pot spune ca activez cam peste tot...am destule cunostinte despre asta(desi e loc de mai mult)si sunt impacata cu mine insumi :-)

multumesc alina,m-ai lamurit...nu intelegeam prescurtarile astea :D

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 28 Feb 2007, 20:36 
Star
Star

Acesta este un topic in creat de cineva care isi cauta partener...si probabil asteapta aici raspunsuri...

Si apropo de cele spuse mai sus de tine Veronica.. mi-a venit o idee buna... Dar o sa postez la un topic potrivit

Profile E-mail  

Post subject: Re: salut
PostPosted: 10 Apr 2007, 09:11 
Membru marcant
Membru marcant

luki wrote:
Salut,
In primul rand as vrea sa iti urez bun venit pe forum.Si as vrea sa te felicit curajul tau de a posta un asfel de anunt.Bag mana in foc ca au intrat mai multe pers gay si sero+ dar nici una nu a avut curaj sa de un anunt.Felicitari.
Sper sa iti gasesti pe cineva pe placul tau.
Te respect ca om si sa stii stii ca te admir foarte mult pentru curajul tau.Sper sa mai vorbim.

Cu stima LUKI wave wave wave

Fara sa vreau sa fiu rautaciosa despre ce curaj vorbesti Luki ,mie mi-i suna a disperare dar il felicit si eu ,ca din cei multi el totusi a postat .FELICITARI SI BUN VENIT PE FORUM .

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 10 Apr 2007, 10:43 
Star
Star

De ce suna a disperare? Este singurul care isi cauta un partener aici pe forum? Sau pentru ca are alta orientare sexuala decat majoritatea care cauta un partener aici...este disparat?

Mie mi se pare deplasat si ca ii admirati "curajul" si ca il considerati disparat... :???:

Probabil din aceasta cauza nu a revenit cu alte posturi...

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 11 Apr 2007, 09:30 
Membru marcant
Membru marcant

Alina wrote:
De ce suna a disperare? Este singurul care isi cauta un partener aici pe forum? Sau pentru ca are alta orientare sexuala decat majoritatea care cauta un partener aici...este disparat?

Mie mi se pare deplasat si ca ii admirati "curajul" si ca il considerati disparat... :???:

Buna Alina era o parere pur personala tin sa specific in primul rind si nu ,ai dreptate nu este singurul care isi cauta un partener aici pe forum si da cred ca majoritatea care cauta un partener (si nu conteza orientarea sexuala ) pe acet forum au fost disperati la un moment dat si unii chiar mai sunt .Daca cei mai multi no recunosc asta e treaba lor de si mie mi se pare cam aiurea , putem accepta faptul ca suntem sero+ ,dar nu putem accepta faptul ca am fost disperati sau chiar ca mai suntem , ideea se pare chiar ne jigneste .Nu cred ca din cauza asta na revenit cu alte posturi poate sa speriat sau este pur si simplu este un las deocamdata , sau poate stie ca vom fi aici mereu si nu se grabeste sau poate a gasit ce cauta ,nu cred ca din cauza noastra na mai postat .In speranta ca ceea ce am scris o sal impulsioneze ,poate ,multa sanatate .

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 11 Apr 2007, 09:42 
Membru marcant
Membru marcant

rosu67cristian wrote:
VERO,
MA UIMESTI DIN CE IN CE MAI TARE, TU CHIAR POSTEZI ASA PESTE TOT?

AICI ESTE UN LINK DEDICAT LGBT, CE SA INTELEG? NU TI-AI DEFINIT ORIENTAREA?

UOPS . SA INTELEGEM CA CINEVA TOTUSI SI A DEFINIT -O :cool: NE BUCURAM PENTRU TINE .

Profile E-mail  

Post subject:
PostPosted: 11 Apr 2007, 14:13 
Star
Star

camy wrote:
Alina wrote:

Buna Alina era o parere pur personala tin sa specific in primul rind si nu ,ai dreptate nu este singurul care isi cauta un partener aici pe forum si da cred ca majoritatea care cauta un partener (si nu conteza orientarea sexuala ) pe acet forum au fost disperati la un moment dat si unii chiar mai sunt .Daca cei mai multi no recunosc asta e treaba lor de si mie mi se pare cam aiurea , putem accepta faptul ca suntem sero+ ,dar nu putem accepta faptul ca am fost disperati sau chiar ca mai suntem , ideea se pare chiar ne jigneste .Nu cred ca din cauza asta na revenit cu alte posturi poate sa speriat sau este pur si simplu este un las deocamdata , sau poate stie ca vom fi aici mereu si nu se grabeste sau poate a gasit ce cauta ,nu cred ca din cauza noastra na mai postat .In speranta ca ceea ce am scris o sal impulsioneze ,poate ,multa sanatate .

Nu inteleg la ce te referi cand tot repeti k unii dintre membrii acestui forum au fost sau sunt inca disperati...???
Disperati ca traiesc cu HIV, disperati sa isi gaseasca un partener....??????
Dosperati de ce?????

Pana la urma este normal ca fiecare sa isi doreasca un partener, zic eu... si dupa parerea mea asta nu denota disperare... ci dorinta de a duce o viata normala, intr-un cadru familial sau de cuplu...

Dar fiecare are "pareri personale" asa cum chiar tu spuneai...

Si in continuare mi se pare foooooarte ciudat ca judecati pe altii cum ca "poate sunt lasi" sau orice alt fel de judecati...... Dar ficare face ce vrea.. numai ca odata ce judeci te poti astepta sa fi judecat... :(

Profile E-mail  

Post subject: Re: Relatie serioasa !!
PostPosted: 21 Jan 2010, 23:13 
Member
Member

GELU,19 ani caut o relatie serioasa sunt bi si caut un baiat bi sau gay.las si un id dar il las cu incredere ca nu oricine il ea si isi bate joc de mn sau alte chestii.cer discretie si bun simt poate si respect.id meu este unsingurboy@yahoo.com

Profile E-mail  

Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]