Alina wrote:
De ce suna a disperare? Este singurul care isi cauta un partener aici pe forum? Sau pentru ca are alta orientare sexuala decat majoritatea care cauta un partener aici...este disparat?
Mie mi se pare deplasat si ca ii admirati "curajul" si ca il considerati disparat...
Probabil din aceasta cauza nu a revenit cu alte posturi...
Buna Alina era o parere pur personala tin sa specific in primul rind si nu ,ai dreptate nu este singurul care isi cauta un partener aici pe forum si da cred ca majoritatea care cauta un partener (si nu conteza orientarea sexuala ) pe acet forum au fost disperati la un moment dat si unii chiar mai sunt .Daca cei mai multi no recunosc asta e treaba lor de si mie mi se pare cam aiurea , putem accepta faptul ca suntem sero+ ,dar nu putem accepta faptul ca am fost disperati sau chiar ca mai suntem , ideea se pare chiar ne jigneste .Nu cred ca din cauza asta na revenit cu alte posturi poate sa speriat sau este pur si simplu este un las deocamdata , sau poate stie ca vom fi aici mereu si nu se grabeste sau poate a gasit ce cauta ,nu cred ca din cauza noastra na mai postat .In speranta ca ceea ce am scris o sal impulsioneze ,poate ,multa sanatate .